fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/f/9/ilmaproduction.se/httpd.www/wp-content/themes/composer/framework/plugins/aq_resizer.php on line 117 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/f/9/ilmaproduction.se/httpd.www/wp-content/themes/composer/framework/plugins/aq_resizer.php on line 118

Jag har alldrig varit med om ett bröllop där allt har flytit på så bra. Jag kan fortfarande inte jämföra detta bröllop med någon annan. Allt var så perfekt planerat in i det lilla minsta. Och även om det var mycket och många saker att hålla read på gick det smidigt även för oss då alllt var planerat så väl.

Jag beundrar verkligen tidshållningen från första  till sista dagen

Vilken planering!  för att en sådan fullspräckat schema ska hålla krävs definitivt planering och tid.

Den 18 april ute är det vår men solen skiner fullt, det är en varm dag.

Denna tidiga morgon börjar på Åhlens FACE butiken där Afroz skall sminkas. Även där har hon redan varit och provat på smink inför denna dag. Hon vet redan vad hon vill ha. Filmning sker under tiden hon sminkas för att få med hela sminkprocessen.

ÁhlensEfter 2,5 timme är vi klara och då åker vi hem, där kusinen väntar på att fixa till brudens håruppsättning. Mamman står och ser på sin dotter medans hon blir klar, hennes röda och silver broderade klänning hänger fint upp på dörren, smyckena är placerade på bordet tillsammans med skor och sjalen som hon ska ha idag.

afroz bröllop

Mamman börjar sätta på henne smyckena och sista touch kvar med hennes tunga röda sjal, Afroz  är lika vacker som en princessa.

Nu är det dags för foto och filmning på Ulriksdals slott. Vi åker iväg och brudgummen kommer finnas på plats om 30 min.

När vi är framme är brudgummen också där, utan att fördröja något sätter vi igång med fotograferingen och filmningen. De går runt hela slottet och tar bilder . Det blir många bollywood bilder. Efter 3 timmar i parken går ett mycket nöjd och glad brudpar från slottet vidare till nästa mottagning.

Södertälje

Självaste brölloppet skulle hållas i stora festlokalen i Södertälje. Det är här alla gäster från bruden och brudgummen att samlas och själva (Nikkah) vigseln skulle hållas.

Afroz och Josof tillsammans med oss kommer till festlokalen först av alla. Men hon får inte komma fram förrän alla gäster har kommit. Vi passar på att fota och filma inne i lokalen, all dekoration och scenen som är fint matchat med brudens röda klänning.

Gästerna börjar komma in och vi filmar de, sedan kommer brudgummen in med sin familj och tas emot av brudens familj.

Därefter kommer bruden in och högt musik spelas hon stiger in i lokalen med sina bröder och kusiner. Alla ställer sin upp för att se henne, hon ser helt förtjusande ut.

Afroz och Josof får inte se varandra förrän de har vigts. Imamen kommer in och vigen paret, man skriver under papper. Sedan får de se varandra, det ljublas  i lokalen och alla kramar varandra.

Sedan är det mat, tårta pardans, och dans hela natten. Vilken vecka, häktisk men kul har det varit att följa med en hel bröllopsresa. Äntligen kan brudan och brudgummen andas ut och bara njuta av sin fest  tillsammans med sina nära och kära.

Vid 00.00 laget är det dags för paret att åka iväg till hotellet. Påväg ut från lokalen går alla bakom henne och hennes bröder får en och en bära koranen över hennes huvud med GUDS välsignelse tar hon sina steg i sitt nya liv.

Vi önskar paret stort lycka till och är glada att få vara med er stora dag  och att få kunna förvara era minnen för livet.

Share this post

Related Post

SEPTEMBER 24, 2016

Höst bröllop

Omair och Mehek Höst bröllop  på Ulriksdals slott  Vem skull kunna tro att ett höst...

0

AUGUST 15, 2015

Moyem och Neli

Små fina detaljer är det viktigaste under hennadagen. Guldfärgade och glittrande...

0

JULY 20, 2015

Sunita och Ammar: Bollywood...

Bollywood bröllop det är vad jag kallar detta bröllop. Fullspäckat schema där varje...

0

AUGUST 1, 2014

Priyanka och Bobby

Ett par som vet exakt vad de vill ha men ändå litar på sin fotograf och kameramnnen...

0

MAY 28, 2014

Bröllopsfotografering Haga...

Mehndi i Restaurang Microspice Kista Daniel och Salihas mehndi/ hennadag var i Restaurang...

0

APRIL 19, 2014

Afroz och Josof Hennafest

Afroz bröllop skulle bli en lång vecka, med alla traditionell ceremonier som följs....

0

Leave a Comments