fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/f/9/ilmaproduction.se/httpd.www/wp-content/themes/composer/framework/plugins/aq_resizer.php on line 117 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/f/9/ilmaproduction.se/httpd.www/wp-content/themes/composer/framework/plugins/aq_resizer.php on line 118

Det finns en lösning: För att uppleva en organiserad, stress fri bröllopsdag som flyter utan ansträngning, anställ en fotograf och filmare som har en flerårig kunskap bakom sig och som känner till alla viktigaste moment i ett bröllop. Litar ni på oss kan vi garantera att ni inte blir missnöjda eller sakna nådot från er stora dag. Vi kommer att vara med dig från planering till slut och kommer att guida er under hela bröllopet. På din bröllopsdag anländer vi tidigt för att säkerställa att allt är i sin ordning. Vi går igenom lokalen nogrann för att känna till omgivningen där den stora dagen kommer att ta plats.

Första möte: För att allt ska gå väl planerad rekommenderar vi att ni kommer på ett första möte hos oss. Vi bokar in kalender disskuterar tid, plats, tidsramen för olika dagar. Många bröllopar fortsätter i flera dagar och för att kunna ha en tidsperspektiv på det hela måste filmaren och fotogrfen ha en detaljerat planering för vad som händer under dessa dagar.

Hela planering

Bröllopar oavsett om det är muslimskt, kristen eller hinduistik eller ett mångkulturellt och religöst bröllop, innehåller många olika rutialer och seder. För att inte missa någon detalj under filmningen eller fotograferingen är det viktigt att vi får en hel planering av dessa dagar. Av erfarenhet vet vi att dessa dagar börjar tidigt på morgonen och slutar sent nästa dag, varför det är extra viktigt för oss att plandera.

Det är viktigt för oss då att veta.

Plats, Tid och vilka ceremonier hålls denna dag. Tidsåtgång för allt, några viktiga händelser som måste filmas, tex: tal, bruden anländer, brudgummen anländer, pardans etc.

Kordination – filmning + foto

För ett lyckat bröllop krväs det en bra kordination mellan bröllopsarrangörerna, filmaren och fotofrafen, ju mer planerat det är desto bättre blir det. Vill man ha både fotografering och filmning av oss meddelar men det vid första mötet.

För oss är det viktigt att veta var olika händelser kommer att utföras, tal, dans uppträdanden, tårtceremonin mm.

  1. Bröllopet börjar med pooja/phere/nikkah tidsåtgång ?
  2. Paret fotas filmas i någon park eller slott, rekommenderad tid ca. 2-3 timmar
  3. Fotografen och filmaren åter i lokalen 1 timme innan gästerna anländer, för att kunna fota och filma dekorationen i festlokalen.

Portfolio Bilder och video

Oftast vill brudparet ha en protfolie med endast deras parbilder. Då väljer man tex en park, slottsplats etc för att ta dessa bilder på. Det är extra viktigt att då tänka på vilken plats man väljer. För att spara tid är det bästa att välja den park eller slott som ligger närmast er festlokal. Det behövs ca: 2-3 timmar för både fotografering och filmning.

Share this post

Related Post

SEPTEMBER 24, 2016

Höst bröllop

Omair och Mehek Höst bröllop  på Ulriksdals slott  Vem skull kunna tro att ett höst...

0

AUGUST 15, 2015

Moyem och Neli

Små fina detaljer är det viktigaste under hennadagen. Guldfärgade och glittrande...

0

JULY 20, 2015

Sunita och Ammar: Bollywood...

Bollywood bröllop det är vad jag kallar detta bröllop. Fullspäckat schema där varje...

0

AUGUST 1, 2014

Priyanka och Bobby

Ett par som vet exakt vad de vill ha men ändå litar på sin fotograf och kameramnnen...

0

MAY 28, 2014

Bröllopsfotografering Haga...

Mehndi i Restaurang Microspice Kista Daniel och Salihas mehndi/ hennadag var i Restaurang...

0

APRIL 20, 2014

Fotografering och filmning...

Jag har alldrig varit med om ett bröllop där allt har flytit på så bra. Jag kan...

0

Leave a Comments