fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/f/9/ilmaproduction.se/httpd.www/wp-content/themes/composer/framework/plugins/aq_resizer.php on line 117 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/f/9/ilmaproduction.se/httpd.www/wp-content/themes/composer/framework/plugins/aq_resizer.php on line 118

Bollywood bröllop det är vad jag kallar detta bröllop. Fullspäckat schema där varje minsta lilla detalj var uttänkt från början. Tiden som är den viktigare delen i hela planeringen var utmärkt. Som kameraman och fotograf är det viktigt att man redan innan vet vad som ska hända och var man ska vara på plats och vilken tid. Eftersom hela planeringen kan bli förstörd om man inte håller sig till tiden. Fotografen och kameramannen får inte tid att ta bilder eller videofilma den viktiga händelsen som inte kan spolas tillbaka i tiden om det är för sent.

Men Sunita och Ammar hade planerat hela dagen till minsta tilla detalj från dagens början hemma hos brudgummen tidigt på morgonen kl. 9 där han gör sig redo för den stora dagen.  Därefter träffas man på Gurdwara där mottar man bruden som kommer efter en stund och bröllopsceremonin äger rum i 2 timmar. Strax efter vigseln åker vi till en park där det blir bröllopsfotografering och filmning som tar ca 3 timmar för att det ska bli bra utomhus bilder i lugn miljö.

Efter det var det dags för kyrk ceremonien där bruden åter byter om till en traditionell vit klänning hon filmas och fotgrferas i lokalen när hon håller på att bli redo för vigseln.  Det filmas när brudgummen kommer in tillsammans med sin familj, religiös vigsel äger rum.

Efter denna hektiska dag vad det inte nog och det var dags för den stora bollywood brölloppet som ägde rum i en stor festlokal. Mycket bling bling och massor med dekoration drog säker till flera blickar och aldrig att glömmas.

Share this post

Related Post

SEPTEMBER 24, 2016

Höst bröllop

Omair och Mehek Höst bröllop  på Ulriksdals slott  Vem skull kunna tro att ett höst...

0

AUGUST 15, 2015

Moyem och Neli

Små fina detaljer är det viktigaste under hennadagen. Guldfärgade och glittrande...

0

AUGUST 1, 2014

Priyanka och Bobby

Ett par som vet exakt vad de vill ha men ändå litar på sin fotograf och kameramnnen...

0

MAY 28, 2014

Bröllopsfotografering Haga...

Mehndi i Restaurang Microspice Kista Daniel och Salihas mehndi/ hennadag var i Restaurang...

0

APRIL 20, 2014

Fotografering och filmning...

Jag har alldrig varit med om ett bröllop där allt har flytit på så bra. Jag kan...

0

APRIL 19, 2014

Afroz och Josof Hennafest

Afroz bröllop skulle bli en lång vecka, med alla traditionell ceremonier som följs....

0

Leave a Comments